Våre siste nyheter

Med vår nye festival håper vi å kunne få festivaldeltagere som enten opplever oss som sin første festival eller som besøker sin første festival på mange år. Her vil vi legge ut nyheter om artister og festivalene samt tips og triks for å få den ultimate festivalopplevelsen. 

Artikler
festivaler innlandet 2022

Internasjonale stjerner til festivaler i Innlandet – 2022

Når festivalsommeren åpner opp i 2022 så vil man oppleve mye nytt i Norge. Publikum og artister har endrede festivalvaner og vi har blitt flinkere til å dra på Norgesferie noe som gjør det mulig å bringe skyfri festivalen til innlandet. Til sommeren arrangeres en omreisende sommerfestival over hele landet og det kommer et stort spekter av artistene. 

Kombiner festival med Norgesferie i 2022

En positiv ting som har kommet ut av COVID-19 pandemien er hvordan vi har blitt flinkere til å feriere i vårt eget land. De siste årene har vi vært flinke til å utnytte vår nydelige natur og den fantastiske naturen vi har. Sommeren 2022 arrangerer vi Skyfri Festivalen i store deler av landet og gir deg en fantastisk mulighet til å oppdage noen av norges beste turistattraksjoner med en helg hvor du besøker skyfri festivalen. Her er våre beste tips for å få mest ut av sommeferien 2022.

Velkommen til skyfrifestivalen sommeren 2022 , en omreisende festival i bygdenorge.

Noe du ikke finner? Gå inn på “Kontakt oss” for å sende oss spørsmål

© 2022 Alle rettigheter forbeholdt