Dato

Internasjonale stjerner til festivaler i Innlandet – 2022

Festivaler i 2022 kommer til å skape jubel for både artister og publikum. Vi har endrede festivalvaner og blitt flinkere til å dra på Norgesferie noe som gjør det mulig å bringe skyfri festivalen til innlandet. Til sommeren arrangeres en omreisende sommerfestival over hele landet og det kommer et stort spekter av artistene. 

Hold deg oppdatert på hvilke byer i Innlandet vi arrangerer festivaler

Ved å følge med på forsiden av festivalen.no eller på sosiale medier kan du være først ut til å finne hvilke steder og datoer skyfrifestivalen kommer nær deg. Det lønner seg å være tidlig ute da det slippes early bird billetter som gir gode rabatter på billettprisen til alle som er tidlig ute med å bestille.

På programmet er det allerede annonsert flere internasjonale stjerner med hits kjent over hele verden. Headliner den ene dagen er det legendariske rockebandet Nazareth kjent for å bryte veien for Skotsk rock til å bli et internasjonalt fenomen. Med “Love hurts” klatret de opp til en 8. plass på topplisten i USA og slo alle rekorder som den største singelen noensinne i Norge da den lå 14 uker på førsteplassen her med 61 uker på en topp 10 plassering! 

For de litt yngre så kommer Cascada til Norge i 2022 for å headline den andre dagen på Skyfri festivalen. Med hits som “Everytime we touch”, “what hurts the most” og “Evacuate the dancefloor” har hun laget mange landeplager som har blitt spilt på fester over hele landet. Her kan man glede seg til et ekplosivt eurodance-show som vil bringe tilbake mange minner fra 2000-tallet. 

Det kommer også dagsaktuelle stjerner til festivalen. Den BB kjent med hits som “På kroken” og “Rullær” sluppet med Hagle kommer for å lage skikkelig fest. Med over 170 millioner avspillinger har han sluppet landeplage på landeplage siden sin oppstart i 2015 og er nå en av de desidert største partyartistene i Norge. Det blir uten tvil en feststemt dag når man får oppleve både Cascada og Den BB på samme dag.


Skyfri Festivalen Gran er først ut!

Den første annonserte festivalen er på Gran. 24. og 25. Juni kommer skyfri festivalen hit. Bak Shell på Møller-tomten arrangeres todagersfestivalen som blir startskuddet for festivalsommeren. Barna er heller ikke glemt og det vil bli arrangert familiedag for de yngre. Det kommer to store trekkplastere! Multitalentet Kevin Haugan kommer for å ha danseundervisning, konsert og konkurranser. Erik Mogeno kommer også for å holde show som vil underholde hele familien. Her blir det en god blanding av magi og buktaler-show og med seg har han den trofaste partneren “Kaninen” Kalle som ble godt kjent da de sammen kom til finalen på Norske Talenter

Følg med på festivalen.no for oppdatering på nye steder hvor skyfrifestivalen dukker opp og kjøp billetter til Skyfrifestivalen Gran allerede nå ved å klikke her

Flere
artikler

Noe du ikke finner? Gå inn på “Kontakt oss” for å sende oss spørsmål

© 2022 Alle rettigheter forbeholdt