Dato

Kombiner festival med Norgesferie i 2022

En positiv ting som har kommet ut av COVID-19 pandemien er hvordan vi har blitt flinkere til å feriere i vårt eget land. De siste årene har vi vært flinke til å utnytte vår nydelige natur og den fantastiske naturen vi har. Sommeren 2022 arrangerer vi Skyfri Festivalen i store deler av landet og gir deg en fantastisk mulighet til å oppdage noen av norges beste turistattraksjoner med en helg hvor du besøker skyfri festivalen. Her er våre beste tips for å få mest ut av sommeferien 2022.

1. Bestill tidlig og spar penger på din Norgesferie

Hvis du har god tålmodighet og er flink til å planlegge så er det mye penger å spare på din norgesferie. Bransjer som fly, hotell og festivaler er alle avhengig av forutsigbarhet og gir derfor gode rabatter til de som bestiller billetter tidlig. Hvis du melder deg på nyhetsbrev hos de største hotellkjedene og flyselskapene så kan du uten problemer spare enorme mengder hvis du klarer å planlegge din tur tidlig på året.

Hvis du er tidlig ute med å bestille billetter til Skyfrifestivalen så er det også mulig å spare mye penger. Ved å bestille billetter nå til Skyfifestivalen på Gran så kan du spare 295,- NOK ved å bestille early-bird billetter her
Trykk her for earlybird-billetter til Skyfri Gran

2. Reise flere sammen –  Få hyggeligere minner og en tykkere lommebok

Hvis man drar på ferie som 4 istedenfor 2 personer så blir mange av utgiftene de samme, men fordelt på flere personer. De fleste hoteller har rom til 4 personer og alle utgiftene til bilkjøring er de samme uansett om man er 4, 2 eller 1 person som reiser i den. 

Ved å reise flere sammen vil man ikke bare spare mye penger, men man får uten tvil mye bedre sommerminner. Å kunne splitte seg opp i mindre grupper for å gjøre forskjellige aktiviteter eller bare ha en enda større vennegjeng med på en festival gjør uten tvil sommeren enda bedre. 

3. Se hvilke medlemsrabatter du kan få 

Det er mange selskaper som ønsker at flest mulige mennesker skal feriere i Norge som kan gjøre reisen lettere og litt bedre. Selskaper som NAF, COOP og bensinstasjonene som Cirkle K og Shell har ofte gode rabatter i sommerferien så sjekk om du er medlem noe sted da det plutselig kan være et tilbud som passer deg tilgjengelig!

4. Dra på hyttetur med den norske turistforeningen

Den norske turistforeningen har 500 hytter som det er mulig å bo på i sommer som gir muligheten for unike og billige overnattinger over hele landet. Den rimeligste typen er de ubetjente hyttene som koster fra 100 til 280kr for overnatting. Her er det også satt opp lagre med mat som det er mulig å kjøpe for en rimelig penge. Tidligere har man bare trengt å møte opp, men man må være obs på at det kan være nødvendig å reservere hyttene i forkant på grunn av coronarestriksjoner.

Det finnes også betjente hytter som har en litt høyere standard. Her er prisen også høyere og det selges ofte i kombinasjon med middagsopplevelser som ofte er på tre retter og inkluderer enten en vin- eller øl-pakke. 

5. Kombiner osloturen med Skyfrifestivalen på Gran

24. og 25. Juni arrangeres Skyfrifestivalen på Gran. En og en halv time unna Oslo vil man kunne oppleve flere oppleve alt fra gammel nostalgisk rock til moderne pop med de mest dagsaktuelle artistene i 2022. Med artister som Cascada, Nazarethtil Den BB og Rednex er det et stort spekter av sjangere som dukker opp med verdenskjente sanger. Ved å kjøpe billetter tidlig så er det også penger å spare ved å få early bird-priser. Kjøp din billett her:

https://www.eventim.no/artist/skyfrigran/

Flere
artikler

Noe du ikke finner? Gå inn på “Kontakt oss” for å sende oss spørsmål

© 2022 Alle rettigheter forbeholdt