Dato

3 viktige ting du må tenke på før du skal på Festival

Gira for årets festivalsommer? Det er vi og! For å sikre den beste festivalopplevelsen for deg selv kan det være lurt å pakke med seg det mest essensielle for festivalen. Her er våre tips på hva du bør ta med for årets festival:  

Finnes ikke dårlig vær, bare dårlig klær

Joda, det er ingen tvil om at festival under åpen himmel er avhengig av været, men det bør ikke være en stoppe!  

Regnponcho (legge til en hyperlink/eller vise til om vi selger merch eller deler ut av sponsorer) er den enkleste, praktiske og beste beskyttelsen for regn man kan benytte seg av på en festival. Ikke vær den kjipe som slår opp en paraply midt i klynga, ta heller turen innom merchstanden vår og kjøp deg en for sikkerhetsskyld!  

Stekende sol?

Drømmeværet for alle festivaler er sol og skyfri himmel. Men pass på! Tross finværet er det viktig å pakke med solkrem med høy solfaktor, solbriller og holde seg hydrert! Kledd på deg for mye? Kjøp en t-skjorte på merchstanden vår! Vann får du selvfølgelig gratis på festivalen, og er du heldig har noen av spillestedene våre badeplasser i område hvis en dukkert er det som må til for å kjøle seg ned til neste line up! Se våre spillesteder her 

Pakk minimalt og enkelt når du skal på festival

For en enkel og best mulig festivalopplevelse er det deilig å ikke måtte drasse med seg en tung sekk, sideveske eller tote bag. Gjør det enkelt og greit med en rumpetaske! Den tidløse 80-talls klassikeren har alltid vært en livredder for konserter og festivaler. Den rommer mye, holder seg stødig rundt livet eller over skulderen og er til ingen bry i moshpit eller blant publikum med hopp, dans og synging. Her er en liste over hva som passer perfekt i rumpetasken:  

  • Mobil 
  • Solkrem 
  • Lommebok 
  • Leppepomade 
  • Antibac 
  • Powerbank 
  • Servietter 
  • Regnponcho

Har du husket alt? Da er det bare å glede seg til festivalstart! Vi gleder oss til å se deg på årets Skyfri-festival 2022.  

Flere
artikler

Noe du ikke finner? Gå inn på “Kontakt oss” for å sende oss spørsmål

© 2022 Alle rettigheter forbeholdt