FESTIVALEN.NO

Familiedagen

Bli med oss ​​på familiedagen

Skyfri Festivalen skal lage gode sommerminner for alle uansett alder. Vi arrangerer derfor en barne- og familiedag for de minste med mange aktiviteter. Vi har laget et program som vil gjøre at både de minste og største barna vil gå derfra med et stort smil! 

Erik Mogeno tar turen med showet som er laget for barn i alle aldre. Det er også laget så foreldre blir underholdt. 

Erik og Kalle festival

Showet inneholder en miks av alt som barn elsker. Det blir buktaling, trylling og tonnevis av humor. Med seg har han “kaninen” Kalle. Med buktalingen sin kom han helt til finalen av Norske Talenter på TV2 og blitt kjent i hele landet.

Med over 1500 familieshow har Erik underholdt familier over hele landet. Med ekspertisen han har fått har han laget mange forskjellige varianter om det så fremføres på et bibliotek, en julefest eller på et kjøpesenter.  Til Skyfri-festivalen tar han meg seg et show skreddersydd for sommer, sol og familiedag i ferien!

Selv om barna ikke trenger å ha noe kjennskap til Erik og Kalle i forkant så anbefaler vi at dere sjekker han ut på youtube før dere kommer. Der finnes det mange hysterisk morsomme klipp av duoen som barn i alle aldere kommer til å elske. Det vil uten tvil gjøre dagen enda mer minnerik

Det er viktig å huske at all aktivitet kommer til å foregå utenfor. Vi anbefaler derfor at man sjekker værmeldingen på forhånd så man får kledd seg riktig. Kevin er klart til å lage show uansett værforhold og kommer til å by på en lærerik opplevelse uansett om det er sol og skyfri himmel eller regn!

Mer informasjon om familiedagen kommer nærmere sommeren. Hvis du har noen spørsmål er det bare å sende inn et spørreskjema inne på “Kontakt oss”-siden. 

Noe du ikke finner? Gå inn på “Kontakt oss” for å sende oss spørsmål

© 2022 Alle rettigheter forbeholdt