Årets artister

Magnus Bokn

En av Norges råeste artister og låtskrivere.

Kjent fra sine utallige fremføringer på flere av Norges største musikkprogrammet som Idol og Melodi Grand Prix

Få en smakebit

Få en smakebit på hva du vil oppleve på festivalen her!

Veien fra Stavanger til Skyfri

Magnus Bokn er en ung og lovende artist fra Stavanger. Godt plassert i singer/songwriter sjangeren, men med flere spennende lag av moderne folk-rock og vise-pop. Han har vært en godt bevart hemmelighet i flere år, frem til han i 2017 nådde ut til mange med sin sensasjonelle stemme i The Voice på TV2.
Allerede som 13 åring var Magnus Bokn i gang med sin musikalske karriere. Hjemme i Stavanger gjorde han seg godt bemerket som vokalist i bandet Royal Oil, og senere i metal-bandet Adopting Peter. I årene som fulgte traff Magnus et større publikum via sin deltakelse i Idol i 2011 & 2013. Dette førte igjen til landsdekkende turnévirksomhet sammen med artister som Tommy Fredvang, Izabell og Stavangerkameratene.
Med en ny tyngde, både som sanger og låtskriver, ble Magnus i 2017 invitert med på TV2 programmet The Voice. Her imponerte han stort gjennom flere runder, og var populær både hos publikum og mentorer. I etterkant har hans audition-sang «Girls Just Want To Have Fun» oppnådd over 3,000,000 streams på Spotify og youtube, og innspillingen ble dessuten tildelt en 19. plass i ‘Olympics of Singing’. I 2020 fikk han med seg Joakim With Steen og Alexander Rybak til å skrive låten “Over The Sea”. Med en blanding av moderne pop og irske folketoner tok han seg til finalen i Melodi Grand Prix 2020.

Noe du ikke finner? Gå inn på “Kontakt oss” for å sende oss spørsmål

© 2022 Alle rettigheter forbeholdt